About us

 • На 19 Октомври 2019 го прославивме пет годишното работење на Антхура Македонија. Овој посебен ден го прославивме со нашите семејства, пријатели и соработници. Во прославата на роденденот на Антхура покрај возрасните, уживаа и најмалите гости. Многу радост и смеа го исполни дворот на Антхура. Беа поставени детски реквизити, децата ги забавуваа ликови од цртани филмови, […]

 • Во чест на џинсот со Denim drift

  Тексас сина е бојата која моментално е тотално во тренд,  тоа е темно сина со примеси на сива боја. Светлата окер-златна боја му отвора пат на мекиот, лесно усогласлив, обожуван џинс. 

 • Бидете во тренд и сами аранжирајте си букет

  Шарени букети со експлозија на светли цвеќиња се многу популарни. Вообичаено емоциите се поврзани со цвеќиња и растенија и тоа сега повеќе од  било кога со широка побарувачка од страна на потрошувачите.
  Зошто овие разнобојни букети се толку популарни?

 • Цветно искуство

  Цветна тура низ Холандската престолнина Амстердам не само што ни влева инспирација но истовремено и смирува.

 • Green living with Pantone Greenery

  Pantone Greenery is the refreshing, vibrant colour of the year 2017. We are looking forward to spring with all that fresh green.

 • Зелено секојдневие со Pantone Greenery

  2017 e година во знакот на зелената боја поради PANTONE 15-0343 Greenery која беше прогласена за Боја на годината од страна на Институтот за бои кој има големо влијание врз помодарите и дизајнерите на ентериер.

 • Flowershop(ping) experience

  A floral tour through the Dutch capital Amsterdam is an inspiring experience.

 • Gold is not only a colour that gives you a feeling of wealth, gold also exudes tranquillity and creates a sense of space in interiors.

 • Zelf geplukt is trendy!

  Bontgekleurde boeketten met een kleurexplosie van vrolijke bloemen zijn uitermate populair. Kenmerkend is de beleving rondom bloemen en planten die door de consument nu meer dan ooit gewaardeerd en gezocht wordt.

 • Stijlvol met een vleugje goud

  Goud is niet alleen de kleur die je een gevoel van rijkdom geeft, goud creëert rust en ruimte in het interieur. Bloemen en planten passen perfect bij okergoud en laten je interieur leven.

 • Apuesta por el verde con el estilo jungla urbana

  Jungla urbana y formas naturales: la vida verde es de lo más hípster.

 • Go green con lo stile Urban jungle

  Urban jungle e forme naturali: vivere verde è di moda!