Author: Johan Scheele

На 19 Октомври 2019 го прославивме пет годишното работење на Антхура Македонија. Овој посебен ден го прославивме со нашите семејства, пријатели и соработници. Во прославата на роденденот на Антхура покрај возрасните, уживаа и најмалите гости. Многу радост и смеа го исполни дворот на Антхура. Беа поставени детски реквизити, децата ги забавуваа ликови од цртани филмови, […]

  • Posted in Uncategorized
  • Comments Off on 5 години Антхура Македонија