Author: Patricia van Zon

Pantone Greenery is the refreshing, vibrant colour of the year 2017. We are looking forward to spring with all that fresh green.

2017 e година во знакот на зелената боја поради PANTONE 15-0343 Greenery која беше прогласена за Боја на годината од страна на Институтот за бои кој има големо влијание врз помодарите и дизајнерите на ентериер.