Новости

Categories
Reset filters Apply
 • Пет години Антхура Македонија

  На 19 Октомври 2019 го прославивме пет годишното работење на Антхура Македонија. Овој посебен ден го прославивме со нашите семејства, пријатели и соработници. Покрај возрасните , и најмладите уживаа во роденденската прослава. За нив имаше детски реквизити, аниматори, натпревар во влечење јаже, цртање на детските лица и други активности. Многу радост и смеа го исполни […] »

 • Обука на тема: Организација, организациско однесување и процес на менаџирање

  Менаџментот на Антура на обука на тема „ Организација, организациско однесување и процесот на менаџирање. Обуката се одржа во винаријата Стоби во близина на истоимениот археолошки локалитет. »

 • Zizou®, нашиот француски шампион

  Zizou®  Антуриум со ситен, мал раст. Овој Антуриум е со пурпурна, лигатурна боја и цветови во облик на лента. Успева во садови со мали димензии (7, 9 цм и 12 цм). Со овие карактеристики може да се најде во асортиманот наречен ‘Small is the next Big thing’. »

 • Достапни прирачници за одгледување на Орхидеи и Антуриум во потови

  Како одгледувачи вложуваме огромен напор во правење подобри и поубави вариетети секој ден. Нашите одгледувачи им се посветени на нашите вариетети, со цел  тие подоцна да го најдат патот до потрошувачите во целиот свет. Кога одгледувате Phalaenopsis или Anthurium растенија во потови, како и Anthurium сечено цвеќе, секаков вид на активности влегуваат во ова. »

 • Запознајте ја Anthura на Grolink во Окснард, Калифорнија

  California Spring Trials е годишен еднонеделен настан кој се одржува на различни локации низ Калифорнија. На настанот се претставуваат некои од најновите вариетети на растенија, означување и пакување производи, како и трговски програми и концепти. »

 • Награда за животно достигнување за Ник ван дер Кнаап на Reginald Cory Memorial Cup

  Во Среда, 22 Февруари, Ник ван дер Кнаап прими награда на Reginald Cory меморијалниот куп за време на церемонијата на Кралското Хортикултурно друштво за доделување награди која се одржува во Лондон. »