Слободни работни позиции

Аплицирај за работа

Доколку сте заинтересирани за работа во Антхура МК, пишете ни на [email protected]. Испратете ни го вашето резиме (CV) и други релевантни информации кои најдобро би ве опишале како содветен кандидат за работа.

За пополнување на менаџерските позиции потребно е познавање од областа на растителната физиологија, потоа хемиски инженери, специјалисти за култура на ткиво и специјалисти од областа на транспорт и логистика. Останатите (неменаџерски) позиции кои ги нуди компанијата се однесуваат на вработени кои работат како оператори за процесирање на растителниот материјал во лабораториски услови. Услов за аплицирање на менаџерска позиција е одлично познавање на Англискиот јазик и доказ за искуство или познавање од областа на менаџментот и организациското работење.