Низ целиот свет

Антхура испорачува млад растителен материјал во повеќе од 70 земји низ светот. Стотици одгледувачи на неколку континенти одгледуваат Антуриум и Орхидеи. Милиони потрошувачи ѓи купуваат нашите цвеќиња и растенија секој ден. Вариететите на Антхура низ целиот свет не потекнуваат само од Холандија. Антхура поседува производствени локации и во Германија, Македонија и Кина.

Anthura Arndt, Germany
pfm

Антхура Арндт е лоцирана во Германија на производствена површина од 7.5 хектари. Компанијата е целосно фокусирана на ефикасно производство на млад растителен материјал на Phalaenopsis.


Anthura MK, Macedonia

mk

Антхура MK е лоцирана во Кочани, Македонија. Антхура MK е лабораторија за пропагација на млад растителен материјал од видот на Phalaenopsis. Лабораторијата произведува високо квалитетен материјал од култура на ткиво.

Anthura Kunming, China
Anthura kunming

Антхура Кунминг е  основана во Сонгминг, во близина на Кунминг, Кина. Кунминг е главен град на провинцијата Јунан и има долгогодишна земјоделска традиција. Оваа компанија е фокусирана на растење на млади растенија во модерно опремен комплекс(стаклена градина) и сопствена лабораторија.