wereldkaart met afzetlanden Anthura

Wereldwijd

Anthura levert jong plantmateriaal in meer dan 70 landen over de hele wereld. Honderden telers in diverse continenten telen anthurium en orchideeën. Miljoenen consumenten kopen dagelijks onze bloemen en planten. Anthura rassen gaan niet alleen vanuit Nederland de wereld over. In Duitsland, Macedonië en China zijn tevens productielocaties.

Anthura Arndt, Duitsland
pfm

Anthura Arndt is gesitueerd in Duitsland en heeft een productieoppervlakte van 7,5 hectare.  Het bedrijf is volledig gericht op een efficiënte productie van phalaenopsis jong plantmateriaal.


Anthura MK, Macedonië

mk

Anthura MK is gesitueerd in Kochani, Macedonië en heeft een state-of-the art laboratorium, waar de vermeerdering van phalaenopsis jonge planten plaatsvindt. Anthura MK produceert kwalitatief hoogwaardig weefselkweekmateriaal.

Anthura Kunming, China
Anthura kunming

Anthura Kunming is gevestigd in Songming, vlakbij Kunming, China. Kunming is de hoofdstad van de provincie Yunnan en heeft een lange traditie als agrarische regio. Het bedrijf produceert jonge planten in moderne kassencomplexen en heeft een eigen laboratorium.