TEELTADVISEUR m/v fulltime

IMAC-kleur

Bureau IMAC Bleiswijk B.V. is een onafhankelijk adviesbureau met vijf teeltspecialisten, allen gespecialiseerd in de teelt van anthurium en phalaenopsis. Het kennisgebied beslaat zowel snij- als potcultuur in binnen- en buitenland. Met de inzet van een team van gepassioneerde en zeer deskundige adviseurs is IMAC uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. Een groot deel van de activiteiten van IMAC wordt in opdracht van Anthura vervuld. Het adviesbureau is gevestigd op de hoofdlocatie van Anthura in Bleiswijk. Hierdoor vindt er een unieke onderlinge kennisuitwisseling plaats.

Functie Teeltadviseur
In deze zelfstandige functie adviseer je telers op teelttechnisch gebied. Je bezoekt  regelmatig klanten en hierbij ligt het accent op Nederland, maar ook het bezoeken van buitenlandse relaties behoort tot het werkgebied. Daarnaast verzorg je regelmatig vakinhoudelijke publicaties voor vakbladen en IMAC nieuwsbrieven.

Met jouw scherpe blik op de teelt en kennis verhoog je het teeltrendement van jouw klanten. Door deelname aan onderzoekscommissies, het bezoeken van teeltbijeenkomsten en het delen van kennis met collega’s, zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Jouw profiel
Als beoogd kandidaat ben je niet alleen teelttechnisch onderlegt, je bent ook leergierig, creatief en je werkt graag oplossingsgericht. Jouw sterke persoonlijkheid, overtuigingskracht en empathisch vermogen zorgen dat je klanten aan je bindt. Ervaring in een adviesfunctie is een pré, maar geen must. Ook onlangs afgestudeerde kandidaten worden nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Wij vragen

  • HAS/LUW- opleiding richting teelttechniek;
  • Zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Analytisch vermogen;
  • Goede kennis van teelttechniek en praktisch inzicht;
  • Goede spreek- en schrijfvaardigheid van de Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod
In deze functie heb je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Intern vakinhoudelijke opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Het team van enthousiaste adviseurs, je klanten en de unieke samenwerking met Anthura zorgen voor een zeer dynamische werkomgeving. Uiteraard bieden wij een passend  arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?
Zoek je een afwisselende adviesfunctie in de moderne glastuinbouw en zie je in deze functie dé uitdaging om bij te dragen aan een succesvol adviesbureau? Stuur dan je cv en motivatie, t.a.v. de heer Wim Knoop [email protected].

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met de heer André Lont (Directeur Bureau IMAC), tel: 010-5219094 of 06-53892111. Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.