News Categories: Антуриум саксијско цвеќе

Zizou®  Антуриум со ситен, мал раст. Овој Антуриум е со пурпурна, лигатурна боја и цветови во облик на лента. Успева во садови со мали димензии (7, 9 цм и 12 цм). Со овие карактеристики може да се најде во асортиманот наречен ‘Small is the next Big thing’.

  • Posted in
  • Comments Off on Zizou®, нашиот француски шампион

Како одгледувачи вложуваме огромен напор во правење подобри и поубави вариетети секој ден. Нашите одгледувачи им се посветени на нашите вариетети, со цел  тие подоцна да го најдат патот до потрошувачите во целиот свет. Кога одгледувате Phalaenopsis или Anthurium растенија во потови, како и Anthurium сечено цвеќе, секаков вид на активности влегуваат во ова.