Nieuwe editie catalogus

De nieuwe orchideeën en anthurium catalogi  2016/2017 zijn uit.  Ze omvatten een uitgebreid en kleurrijk assortiment met ruim 100 orchideeën en meer dan 100 anthurium variëteiten, waaronder veelbelovende noviteiten.

Onze veredelingsactitiviteiten concentreren zich op variëteiten, die aan hoge kwaliteitseisen en verschillende marktbehoeften voldoen. We zoeken hierbij constant naar perfectie in raseigenschappen. In de catalogi staan vele variëteiten voor verschillende markten overal ter wereld. Het samenstellen van een goed assortiment, dat perfect best past bij uw specifieke behoeften is van groot belang. Wij helpen u dan ook graag bij het selectie van de juiste variëteiten.

Unlimited in Varieties, offering unlimited possibilities.

PHALAENOPSIS_COVER_RECTO       ANTHURIUM_COVER_RECTO

Jaarlijkse update
Zoals u inmiddels van ons gewend bent, brengen wij ieder jaar catalogi uit. U heeft met deze laatste uitgaven  een actueel overzicht van het assortiment voor 2016/2017. De catalogi zijn handzaam en bevatten een speciale selectie van het online assortiment.

Catalogus per post ontvangen of digitaal bekijken?
Mocht u geen papieren exemplaar hebben ontvangen, maar wenst u wel  één of meerdere exemplaren?  Stuur dan een e-mail naar [email protected] of neem contact op met uw verkoper. Uiteraard is het ook mogelijk om een digitale versie (lage resolutie) van de catalogi te bekijken,  klik hieronder op de catalogus van uw keuze.

Phalaenopsis_catalogus

Anthurium_catalogus