Достапни прирачници за одгледување на Орхидеи и Антуриум во потови

Како одгледувачи вложуваме огромен напор во правење подобри и поубави вариетети секој ден. Нашите одгледувачи им се посветени на нашите вариетети, со цел  тие подоцна да го најдат патот до потрошувачите во целиот свет. Кога одгледувате Phalaenopsis или Anthurium растенија во потови, како и Anthurium сечено цвеќе, секаков вид на активности влегуваат во ова.
Прирачникот за одгледување на Phalaenopsis и Anthurium  во потови како и Anthurium сечено цвеќе ви пружа краток увид што треба да се земе во предвид кога се одгледува овој вид на производи, како и кои барања и услови треба да бидат исполнети. Содржи теми како што се растење, наводнување, период на култивација, ѓубрење, температура, штетници и болести со кои би можеле да се соочите.

Овие прирачници можете да ги најдете на downloads на нашата веб страна!

Овој краток прирачник произлезе во соработка со Бирото IMAC. Ако имате било какви прашања или би сакале да добиете дополнителни информации или специфични совет за одгледување, можете да стапите во контакт со Bureau IMAC.