Црн и бел графички дизајн

 Геометриските принтови се насекаде во моментот. Овој типичен стил на дизајн обично се гледа како еклектичен микс на модерен, vintage и индустриски стил.

Moodboard graphic

Елегантни минималистички форми кои се комбинираат со различни црни и бели фигури. Но ѓеометријата не се наоѓа само во печатени обрасци, може да се види и во мебелот, архитектурата и природата.

_DSC5652   _DSC5657

Ѓеометрија
Графички стил кој најчесто се користи за индустриски дизајни. Комбинацијата на црна, бела и пријатни, топли, дрвени тонови создава освежувачки и поинаков ентериер. Но, бидете внимателни: не користете премногу различни модели кои ќе го одвлекуваат вниманието; поентата е во балансирањето.

graphic design interior

Source: prints home by interior stylist Susanna Vento

Антуриуми и Орхидеи, како стилски икони
Изберете Anthurium: Solara® со живописна портокалова боја, Aristo® со светло црвена и Midori® со свежа зелена.

Midori® Improved ©Anthura

Midori® Improved

За љубителите на Орхидеи Ви препорачуваме Anthura Ferrara, со сончево жолта боја и /или Anthura Beaumont, со цветови во виолетова боја и портокалови усни.