Совршено бела е новата црна

Целосно белиот изглед сеуште поминува успешно. Белиот ентериер многумина ги потсетува на стерилна, едноставна или чиста средина. Исто така целосно белиот изглед нуди совршен простор за цвеќиња и растенија. 

Бело осветлените соби и рефлексијата на светлината ѓи става цветните производи уште повеќе во центарот на вниманието.

all white  wit6

Неутрално белиот ентериер истовремено го прави просторот да изгледа поголем. Комплетирајте го белиот ентериер со спокојно бели растенија, иако ведрите тонови се исто така лесни за комбинирање. Цвеќињата и растенијата се совршени додатоци за да го направат вашиот ентериер посебен.Целосно белиот изглед може да се сретне во елегантниот скандинавски дизајн но и во романтичниот ентериер. Со белата како основна боја, може да комбинирате секаков вид на различни стилови.

Нагласете го спокојниот изглед со орхидеи со големи цветови, како што се Anthura Dover и Anthura Leeds. Овие новитети во асортиманот се карактеризираат со многубројни цветови и бараат минимални напори за одржување. Доколку преферирате светли бои  тогаш изберете жолта орхидеа. Anthura Ferrara  ќе биде вистински впечатлива на дрвена работна површина во бела кујна.

Менувајте ги боите редовно и вашиот бел ентериер ќе добие комплетно поинаков изглед.

Anthura Ferrara