Во тренд, цвеќиња во мали саксии

Деновиве многу растенија се достапни во саксии со мали димензии, ова нуди богатство на возбудливи комбинации.

Порано малите саксијски цвеќиња можеа да се сретнат на прозорците, деновиве тие се додатен декор кој го краси внатрешниот ентериер. Малите саксијски цвеќиња лесно може да ги сместите насекаде, дури и на мала ноќна масичка, на шанк, на кафе масичка или како во најголем број случаи закачени на зид.

Anthurium Vivaro ©Anthura Anthurium Fiesta ©Anthura

Понудата од шест и девет саниметарски Aнтуриум и Орхидеи е проширена и нуди цвеќиња во различни бои.

Anthura Vienna