Боемски и разнобојно

Стил кој исто така може да се примени на цвеќиња и растенија. Мода со весели принтови и возбуда, во која шарените детали мамат поглед.
Палетата на Anthurium со шарени пругасти цветови, темни линии и трибојни варијанти е обемна и се вклопува со овој стил. Орхидеи со руменило и шарени цветови, исто така го нагласија боемското лето оваа година.

Peruzzi®, Singita®, Zafira® и Amigo Improved® се разнобојни и разиграни Anthurium вариетети во полн сјај. Дали преферирате впечатлива орхидеа во вашиот дом? Anthura Barcelona, Anthura Budapest и Anthura Cagliari се вклопуваат одлично со боемски начин на живот.

Anthura Andorra

 

 

 

Ова е инспирација и за цветните дизајнери и цвеќари во целиот свет. Ние секогаш сме во потрага по најновите трендови и сакаме да ги комбинираме со нашите производи.